bedava mp3 indir , mp3 indir ,müzik indir

TTNET MÜZİK Hakkında
Türkiye'nin müzik portalı TTNET MÜZİK!

TTNET MÜZİK'in yüzbin şarkıyı aşan dev müzik arşiviyle, müzik dünyasının kapıları TTNET ADSL kullanıcılarına sonuna kadar açılıyor. Üstelik ücretsiz olarak!
Yüzbini aşkın şarkıyı sınırsız, ücretsiz ve üyelik gerektirmeden dinleme şansı yakalayan TTNET ADSL kullanıcıları aynı zamanda müzik ve aktüel dünyaya ilişkin en güncel ve en zengin içeriklere de ulaşabilecekler.
Ayrıca herhangi bir ücret ödemeden portala üye olmanız ve giriş yapmanız halinde ADSL paketinize göre şarkıları bilgisayarınıza indirebilecek, CD'ye yazabilecek, taşınabilir müzik cihazınıza aktarabileceksiniz. Ayrıca şarkılara oy verebilecek ve kendi şarkı listenizi yaratabileceksiniz.
Eğer daha önce TTNET MÜZİK servisine üyeliğiniz varsa, aynı kullanıcı adı ve şifreyi TTNET VİDEO'da da kullanabilirsiniz.
Üyelik gerektirmeden ve sınırsız olarak tüm şarkıları dinleyebileceğiniz gibi diğer bir çok özellikten yararlanmak için TTNET MÜZİK'e 2 farklı şekilde üye olabilirsiniz:
1) Standart üyelik: 1M 4GB limitli paket abonelerimizin ücretsiz olarak sahip olacakları üyeliktir. Bu üyelik kapsamında kullanıcılarımız, portaldeki içerikleri (haberler, müzik listeleri vs.) görüntüleyebilir, parça listelerini inceleyebilir ve ayda 10 şarkıyı bilgisayarlarına indirebilirler.
2) Gold üyelik: 1M 6GB ve üstü paketlerdeki abonelerimizin sahip oldukları üyeliktir. Gold üyelik kapsamında, kullanıcılarımız portaldaki içerikleri (haberler, müzik listeleri vb.) görüntüleyebilir, parça listelerini inceleyebilir ve ayda tam 300 şarkıyı bilgisayarlarına indirebilirler. Ayrıca bu şarkılardan her ay 100 tanesini CD'ye yazabilir ve müzikçalarlarına aktarabilirler.Standart üyelerimiz ayda sadece 3 TL ödeyerek TTNET MÜZİK Gold üyeliğine sahip olabilirler.ADSL paketinizi değiştirmek ya da TTNET MÜZİK Gold üyeliğinizi hemen başlatmak için
444 0 375 TTNET Müşteri Hizmetleri'ni arayabilirsiniz!

0 yorum:

Blog Archive